AdBlue® – Emballagemuligheder

Vi har et særligt sortiment af emballage til AdBlue, som dækker behovene i forbindelse med ikke-vejgående køretøjer og maskineri. Dette omfatter ikke-elektriske pumper, som du kan bruge til at fylde AdBlue® på tanken i din traktor eller dit maskineri på alle former for lokaliteter eller ude i marken, og du kan altid stole på, at Yara og vores forhandlere leverer en pålidelig AdBlue-forsyning, der stemmer overens med dine behov.

Mængden af AdBlue, du kommer til at bruge, vil have en direkte indvirkning på dit valg af emballage, f.eks. en enkelt dunk, en tromle eller en IBC. Til kunder med større AdBlue-forbrug kan vi levere som bulk-vare til en dedikeret bulk-tank.

Vores kommercielle teams kan hjælpe med at finde ud af, hvilke af disse valgmuligheder der er bedst for dig. Vores netværk af Air1-distributører kan levere AdBlue til din lokalitet i løbet af 3 dage efter modtagelse af din ordre. Vores sortiment omfatter:

  • Emballeret AdBlue: 10-liters AdBlue-dunke, 210-liters AdBlue-tromler, 1000-liters AdBlue-IBC'er
  • AdBlue som bulk-leverance direkte til din lokalitet til en mini-bulk-tank eller en nedgravet tank, som fyldes af en tankvogn

Her er en liste over AdBlue-distributører

 

10L can

10 l dunk

Hvis du kun har én traktor eller ét ikke-vejgående køretøj, som er udstyret med SCR, vil denne 10-liters AdBlue-dunk dække dine behov. Dunken er:

  • Nem at transportere
  • Nem at bruge til at fylde tanken
  • Der medfølger en studs til påfyldning uden kontaminering

Du kan købe vores AdBlue-dunke på servicestationer, hos Air1-forhandlere eller hos din køretøjsforhandler.

 

210L Drums 

Tromler

Hvis du har enkelte traktorer eller andre ikke-vejgående køretøjer, som er udstyret med SCR-motorer, kan du uden videre vælge tromlerne på 210 liter. Ved korrekt opbevaring holder AdBlue i 12 måneder hos dig.

Kontakt os venligst for at indhente tilbud.

 

IBC Container

 

IBC-beholder – 1000 l

Til brugere med flere landbrugsmaskiner, motorer til køretøjer i lufthavne eller gravemaskiner på samme lokalitet, anbefaler vi valg af en mellemstor beholder til bulk-varer (IBC) med AdBlue. Denne IBC på 1000 liter giver dig en komplet og fleksibel løsning på linje med dit brændstofdepot.

Kontakt os venligst for at indhente tilbud.

 

 

AdBlue som bulk-vare

Hvis du har mange SCR-traktorer eller -maskiner, vil en AdBlue-bulk-løsning være det bedste valg til dit landbrug eller din lokalitet. Vi tilbyder en nem og økonomisk overkommelig bulk-løsning til AdBlue med Air1:

  • AdBlue-tanke fås fra 2500 liter og opad og giver mulighed for lagerstyring via telemetri samt en dobbeltsidet stander til tankning af to køretøjer på én gang
  • Vi kan installere bulk-tanke i dine private anlæg eller på din jord, og vi kan endvidere om nødvendigt installere som overbygning på dit diesellager

De omtante tanke fås til brugere af større mængder. Vi sammensætter tilbud ved henvendelse. Kontakt os venligst for at indhente yderligere oplysninger.

Claus Bertelsen
Claus Bertelsen
Produktchef AdBlue/Air1

AdBlue® is a registered trademark of the Verband der Automobilindustrie e.V. (VDA).