Atfarm

Atfarm - Gradueret gødningstildeling via satelitkort

Atfarm er et digitalt redskab der gør overvågning af afgrødernes biomasse og gradueret gødningstildeling så enkelt som muligt. Alt du skal gøre som landmand er at registrere dig, definere dine marker og du er i gang. Er du kunde hos Datalogisk og anvender du Næsgaard MARK tilbydes Atfarm her som en indbygget funktion.

Læs mere...

YaraMila

YaraMila – meget mere end N, P og K

Hvilken NPK gødning passer til dit behov? Vi har samlet en masse information, som hjælper dig til at træffe det rette valg når du skal vælge den bedste NPK type for netop dig.

Læs mere...   

Gødningsforslag

Gødningsforslag

Yaras gødningsforslag kan hjælpe dine afgrøder til at opnå den optimale vækst. Her på siden finder du en samlet oversigt over vores gødningsforslag. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Find gødningsforslag

Yara Plus - Din Kvalitetsgaranti

Yara Plus er din sikkerhed for optimal spredning helt ud på 36 meter i marken. Yara Plus sætter fokus på det optimeringspotentiale, der er ved nænsom og korrekt håndtering samt omhyggelighed ved spredning. Du kan her se hvor meget du kan tjene ved at aktivere din Yara Plus garanti her.

Læs mere om Yara Plus

Leder du efter information om en bestemt afgrøde?

Hvis du vil øge udbytte og kvalitet i en bestemt afgrøde, kan du her få vores bud på hvordan dette kan opnåes. Læs vores gode råd og få ideer til hvor du kan optimere på din bedrift.

Er du interesseret i mere information?

Yara Danmark Facebook

Yara Danmark Twitter