Bliv Quizmaster i Landbrugsudstyr

Bliv Quizmaster i Landbrugsudstyr

Yara Danmark fylder 100 år og det fejrer vi med en lille quiz. Gæt de 8 landbrugsmaskiner hurtigst muligt og vind lækre jubilæumspræmier. Quizzen fungerer ved at du ser et billede af en ikonisk landbrugsmaskine og lige så langsomt får du mere og mere at se. Den deltager der kan gætte maskinerne på kortest tid bliver årets Quizmaster i Landbrugsudstyr. Udfordre din nabo og del resultatet på Facebook efterfølgende så alle kan se, at du ved mest om maskiner.  

Gå til quizzen

100 år i dansk landbrug

100 år i dansk landbrug

Historien om Yara, eller i mange år Norsk Hydro, startede tilbage i 1905 med Sam Eyde og Kristian Birkelands opfindelse af lysbueprocessen. Som naboland  til Norge og i kraft af vores rolle som stort landbrugsland har Danmark altid spillet en stor rolle for Norsk Hydro. Det første kontor i Danmark åbnede allerede den 06/02 1919, hvilket betyder at Yara har været i Dansk marked i nu 100 år. Du kan her se en tidslinje over vores historie.

Se tidslinje

Gødningsforslag

Gødningsforslag

Yaras gødningsforslag kan hjælpe dine afgrøder til at opnå den optimale vækst. Her på siden finder du en samlet oversigt over vores gødningsforslag. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Find gødningsforslag

Yara Plus - Din Kvalitetsgaranti

Yara Plus er din sikkerhed for optimal spredning helt ud på 36 meter i marken. Yara Plus sætter fokus på det optimeringspotentiale, der er ved nænsom og korrekt håndtering samt omhyggelighed ved spredning. Du kan her se hvor meget du kan tjene ved at aktivere din Yara Plus garanti her.

Læs mere om Yara Plus

Leder du efter information om en bestemt afgrøde?

Hvis du vil øge udbytte og kvalitet i en bestemt afgrøde, kan du her få vores bud på hvordan dette kan opnåes. Læs vores gode råd og få ideer til hvor du kan optimere på din bedrift.

Er du interesseret i mere information?

Yara Danmark Facebook

Yara Danmark Twitter