Vækstaktuelt - Yara

Vækstaktuelt 2. 2019 - Ude nu!

Vores seneste version af Vækstaktuelt er nu på gaden. Her kan du blandt andet læse om Aspagaardens valg af gødningstyper og strategier i vårbyg og hvede, forsøg med placering af gødning i vårbyg og om Yaras tiltag mod en mere klimavenlig fremtid. 

Læs magasinet nu 

YaraMila

YaraMila – meget mere end N, P og K

Hvilken NPK gødning passer til dit behov? Vi har samlet en masse information, som hjælper dig til at træffe det rette valg når du skal vælge den bedste NPK type for netop dig.

Læs mere...   

Gødningsforslag

Gødningsforslag

Yaras gødningsforslag kan hjælpe dine afgrøder til at opnå den optimale vækst. Her på siden finder du en samlet oversigt over vores gødningsforslag. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Find gødningsforslag

Yara Plus - Din Kvalitetsgaranti

Yara Plus er din sikkerhed for optimal spredning helt ud på 36 meter i marken. Yara Plus sætter fokus på det optimeringspotentiale, der er ved nænsom og korrekt håndtering samt omhyggelighed ved spredning. Du kan her se hvor meget du kan tjene ved at aktivere din Yara Plus garanti her.

Læs mere om Yara Plus

Leder du efter information om en bestemt afgrøde?

Hvis du vil øge udbytte og kvalitet i en bestemt afgrøde, kan du her få vores bud på hvordan dette kan opnåes. Læs vores gode råd og få ideer til hvor du kan optimere på din bedrift.

Er du interesseret i mere information?

Yara Danmark Facebook

Yara Danmark Twitter