AdBlue® til biler og andre passagerkøretøjer

SCR-teknologi og behov for AdBlue bliver mere og mere almindeligt for biler og personbiler. I dag kan man købe biler udstyret med SCR-system og AdBlue fra kendte bilproducenter.

Yara er verdens største producent af AdBlue. Vores AdBlue har reduceret farlig emission fra tunge køretøjer såsom lastvogne og busser siden 2004.

For personbiler tilbyder vi AdBlue-pakker i forskellige format. Sammen med vores partnere (bilproducenter, værksteder og benzinstationer) giver vi billister i hele verden adgang til AdBlue by Yara.

Vi arbejder sammen med førende detailhandelsbutikker og har valgt ikke at sælge direkte til forbrugeren. Men du kan læse mere her om Yaras personbilprodukter, om at bruge AdBlue og hvorfor AdBlue-kvalitet er vigtig. Vi besvarer ikke personlige spørgsmål fra billister.

AdBlue®: Enkelt at bruge!

AdBlue®: Enkelt at bruge!

Mange tror, at brugen af AdBlue er meget besværlig, men sådan er det slet ikke. SCR-køretøjer er lige så enkle at bruge som andre biler eller passagerkøretøjer.

Lær mere

AdBlue – det hurtigstvoksende produkt i kategorien for bilkemikalier

For at opfylde lovgivningen skal alle dieselbiler med SCR have AdBlue i en separat AdBlue-tank, fra første påfyldning på fabrikken til den påfyldning, bilens ejer selv skal holde styr på. Det er en stor forretningsmulighed for interessenter i værdikæden.

Som forhandler af bildele/tilbehør eller i et Aftermarket Care OEM-program kan AdBlue føre til store muligheder i forhold til nye kunder. Forsikring til billisterne om, at AdBlue findes, hvis de overvejer at anskaffe en SCR-bil, reminder til billisterne om at de skal fylde AdBlue på, eller bedre at tilbyde at fylde det på for dem.

Ompakningsfirmaer kan også drage fordel af det nye marked, som er ved at udvikle sig, og Yara kan levere bulk-løsninger og dispenseringsudstyr til dette segment med ompakning i brandede eller egne detailhandelspakker.

Detailhandel

AdBlue for Passenger cars

I forhold til forhandlere af bilpleje / bilkemikalier er AdBlue ved at vokse sig stor, meget hurtigt. Måske er det det hurtigst voksende produkt i denne kategori. Uanset hvornår der fyldes diesel på, så er AdBlue et essentielt ekstra produkt. Ved at minde billisterne om at de skal fylde AdBlue på (eller at tilbyde at fylde det på for dem) skabes der en god opsalgsmulighed. AdBlue-tasken fra Yara er en unik, bekvem og miljøvenlig løsning til slutbrugeren og forhandlere.

Bilkemikalier - genopfyldning

AdBlue for passenger cars

I forhold til bilkemikalieindustrien er AdBlue et centralt produkt og et supplement til porteføljen. Som verdens største producent af AdBlue har Yara stor erfaring i alle dele af håndtering, påfyldning og salg af AdBlue i indpakkede formater. Vi har leveringsaftaler med førende OEM'er og forhandlere. Vi søger aktivt og udvælger partnere til vores AdBlue Value Chain Alliance i hele verden.

OEM'er i bilbranchen

Automotive OEMs

OEM'er – Yaras markedsførende tilstedeværelse og kendte resultater med AdBlue er uundværdlig. Med 5 primære produktionsanlæg (to af dem er de største i verden) har vi tanke og terminaler i bogstaveligt talt hele verden. Nærhedsgaranti – både nærhed i forhold til samlebånd og eftersalgsmarkedet. AdBlue by Yara fås i relevante formater til: første påfyldning, eftermarkedsservice, DIY-format og OEM-forhandlere.

Kontakt os

Claus Bertelsen
Claus Bertelsen
Produktchef AdBlue/Air1

Lær mere

AdBlue® is a registered trademark of the Verband der Automobilindustrie e.V. (VDA).