Emballagemuligheder

Dit forbrug af AdBlue er bestemmende for dine indkøbsmuligheder, herunder hvilke emballageformer du skal vælge i startfasen, og hvornår du skal opgradere fra emballage til bulk. Disse spørgsmål kan vores Air1-salgsteam hjælpe dig med at besvare.

  

Yara tilbyder gennem officielle Air1-partnere standardlevering til dig inden for 2 dage efter bestilling. Vores sortiment omfatter:

  • Emballeret AdBlue: 10-liters AdBlue-dunke, 210-liters AdBlue-tromler, 1000-liters AdBlue-IBC'er
  • AdBlue som bulk-leverance direkte til din lokalitet til en mini-bulk-tank eller en nedgravet tank, som fyldes af en tankvogn

 

10L Can

10-liters dunk

Hvis du kun har ét eller to køretøjer, der er udstyret med SCR, vil denne 10-liters AdBlue-dunk dække dine behov. Dunken er:

  • Nem at transportere
  • Nem at bruge til at fylde tanken
  • Der medfølger en studs til påfyldning uden kontaminering

Med 10 liter kan du tilbagelægge omkring 600 km (400 miles). Dunkene kan medføres i køretøjer som nødforsyning, så du om nødvendigt bliver i stand til at nå dit depot eller næste servicestation.

Du kan købe vores AdBlue-dunke på servicestationer, hos Air1-forhandlere eller hos din køretøjsforhandler.

Drums

 

Tromler

Hvis du har en lille vognpark med SCR-motorer, kan du uden betænkeligheder vælge 210-liters tromler. Ved korrekt opbevaring holder AdBlue i 12 måneder i dit depot.

Kontakt os venligst for at indhente tilbud.

 

 

IBC Container

IBC-beholder – 1000 l

Hvis du netop har købt dit/dine første nye SCR køretøj/køretøjer, eller hvis din vognpark omfatter køretøjer, der kun tilbagelægger korte strækninger, vil du ikke få et særligt stort forbrug af AdBlue. Derfor er det bedst at begynde med en enkel løsning: Den mellemstore beholder til bulk-varer (IBC). Denne IBC på 1000 liter giver dig en komplet og fleksibel løsning ved siden af dit brændstofdepot.

Kontakt os venligst for at indhente tilbud.

 

Bulk

Hvis du har flere SCR-køretøjer i din vognpark, vil en AdBlue-bulk-løsning være det bedste valg til din vognpark. Vi tilbyder en nem og økonomisk overkommelig bulk-løsning til AdBlue med Air1

  • Der fås tanke fra 2500 liter+
  • Mulighed for lagerstyring via telemetri
  • Dobbeltsidede dispensere med mulighed for tankning af to køretøjer samtidig

Vi kan installere bulk-tanke i dit depot, og vi kan endvidere om nødvendigt installere som overbygning på dit diesellager.

Claus Bertelsen
Claus Bertelsen
Produktchef AdBlue/Air1

AdBlue® is a registered trademark of the Verband der Automobilindustrie e.V. (VDA).