Concrete Accelerator Admixture

Acceleratoradditiv til beton

Er du på udkig efter en betonaccelerator, der giver dig bedre ydeevne uanset vejret?

NitCal, som er Yaras additiv til beton, er løsningen til brug under alle vejrforhold. Produktet tilsættes til betonen før eller efter sammenblandingen med henblik på at ændre dens egenskaber:

  •  Vælg Yaras NitCal om vinteren, og det vil ikke være nødvendigt at afbryde byggeaktiviteterne på grund af koldt vejr. NitCal fungerer som effektiv størningsaccelerator, selv når det er meget koldt, så du kan betonere på lokaliteten og hurtigere tage forskallinger i brug igen andre steder.
  • Om sommeren, når omgivelsestemperaturerne er varme, fører størkningsacceleration til tidlig hydrering af overfladen, hvorved tab af fugt forhindres. NitCal forhindrer overfladerevnedannelse i præfabrikerede støbte komponenter og derudover bjælker, fundamenter og andre emner, der støbes på stedet i varme klimaer.

kontakt os

contact us
contact us
Kundeservice - Danmark
Kundeservice - Danmark
Industrial solutions
Elena Gjetanger
Elena Gjetanger
International Sales Manager

lær mere om acceleratoradditiv til beton

NitCal fra Yara er i over 20 år blevet solgt i hele verden i form af ikke-overfladebehandlet granulat eller som væskeopløsning. Det benyttes af større betonproducenter og derudover til mange projekter i forbindelse med flere former for byggeri: bygninger, store infrastrukturprojekter, broer osv. Yara er verdens største producent af nitrater. Vores forsknings- og udviklingsteams besidder en omfattende viden og erfaring, som sætter dem i stand til hele tiden at udvikle anvendelser til forskellige brancher som f.eks. byggeindustrien.