Optimering af dit forbrug

Disse værktøjer sikrer dig fuldstændig gennemskuelighed med hensyn til doseringen til forebyggelse af H₂S, så du kan implementere den optimale doseringsplan og opnå de nødvendige resultater.

Optimer dit budget til bekæmpelse af svovlbrinte

Vi er overbevist om, at du ved brug af de rette YaraNutriox-værktøjer kan spare 10 til 40 % af omkostningerne i forhold til konstant dosering. Du kan opnå endnu større besparelser ved at fjernovervåge med e-Nutriox, i stedet for at dine medarbejdere skal bruge tid på at besøge indsprøjtningsstederne.

Fjernstyr dit forbrug

Yara Telemetry: Online-overvågning af din dosering

Uanset hvilken doseringsstyreenhed du vælger, kan den forbindes med et fjernovervågningssystem ved hjælp af Yara Telemetry. Yara udstyrer sine styreenheder med et modem, som muliggør online-overvågning og optimering af doseringen fra kundens og/eller Yaras side via Yara Telemetry-webstedet. Du bestemmer selv, om du vil aktivere disse modemmer og abonnere på Yara Telemetry-serviceydelsen. Vi har et websted, der er dedikeret til denne overvågning.

Hvordan fungerer Yara Telemetry?

Gassensorer registrerer H2S-niveauerne ved de udledningspunkter i kloaknetværket, der doseres i, og sender data til Yara Telemetry-serveren. Yara Telemetry koordinerer alle oplysningerne vedr. behandlingsprogrammet for den pågældende lokalitet for at verificere effektiviteten og foretager ændringer af doseringsstyreenhedens indstillinger, hvis resultaterne ikke er som forventet. Det betyder, at hvis der er for meget H2S, kan dosen forøges. Disse muligheder er udviklet af Yara og er i brug i hele Europa.

Yara Telemetry og værktøjerne til bekæmpelse af H2S i kloaksystemet kan:

 • Styre mængden af indsprøjtet produkt
 • Sørge for kontinuerlig behandlingseffektivitet imod svovlbrinte
 • Fjernstyre doseringen via webstedet på grundlag af iagttagelser, der gøres på webstedet
 • Forudsige forbruget og bestille i overensstemmelse hermed, så du ikke løber tør

Telemetry

 

H2S-detektoren – "Long Nose"

Long NoseTakket være den såkaldte "Long Nose" kan du optimere mængden af behandlingsprodukter, som skal indsprøjtes i kampen imod svovlbrinte. Yaras H2S-detektor giver dig mulighed for at måle frigivelsen af svovlbrinte hvor som helst i kloaksystemet, hvor detektoren kan monteres.

"Long Nose" er en separat enhed til måling af H2S. Der er tale om en a svovlbrintedetektor med integreret radiosender. Den arbejder med GPRS, hvilket betyder, at H2S-måledata kan sendes tilbage til den dedikerede server, som styrer vores webbaserede fjernadministrationsværktøj Yara Telemetry.

Fordele ved H2S-sensoren, "Long Nose":

 • Lave omkostninger til implementering og drift
 • Udstyret med integreret radiosender
 • Svovlbrintedetektering fra 0 til 200 ppm
 • Lang sensorlevetid: 2 år
 • Lang batterilevetid: 1 år
 • Kan bruges på afstande på op til 5 km fra doseringsstedet
 • Opdateres hvert minut

Long nose

Kalliroi Rosi Olsson
Kalliroi Rosi Olsson
Sales Specialist Odor & H2S