Optimering af NOx-styring

Yara har udviklet mobilt SNCR-testudstyr, som vi kan bruge til at køre forudgående tests og bekræfte teknisk og miljømæssig gennemførlighed af NOx-tiltag på din egen lokalitet.

Denne test kan udføres:

  • inden du installerer et system: På den måde bliver det lettere for dig at afgøre, om vores SNCR-udstyr lever op til de relevante tekniske og miljømæssige kriterier for dine krav til styring af NOx. Vi anbefaler i særdeleshed denne prøvefase til usædvanlige processer, eller hvis bekæmpelseskravene er meget specifikke.
  • på et eksisterende system, så vi kan hjælpe dig med at udføre almindelig dosisoptimering og systemdiagnostik. Vi vil efterfølgende kunne anbefale justeringer af dit SNCR-system på grundlag at dine behov for NOx-reduktion.

NOx control

Denne afprøvning kan udføres over nogle dage af vores team med vores dedikerede testanlæg på din lokalitet, uanset hvor i verden du befinder dig. Yaras ekspertise på dette område er omfattende og sætter os i stand til at garantere emissionsniveauer for NOx, reduktion af NH3-gennemgang og lavere reagensforbrug i hvert specifikke projekt.

Få mere at vide om, hvordan Yaras NOx-reducerende SNCR-systemer kan hjælpe dig.

Gunner Sorensen
Gunner Sorensen
Sales Manager Scandinavia Process Chemicals & NOxCare
Kundeservice - Danmark
Kundeservice - Danmark
Industrial solutions