Sikkerhedskontroller og undervisningspakker

Sikkerheden er det centrale i alle vores aktiviteter. Yara er den største ammoniakhandler i verden og har produceret og håndteret ammoniak fra egne fabrikker i over et århundrede.

Vores status som førende på markedet hviler på en eksemplarisk sikkerhedsbaggrund, som vi kalder "Safe by Choice", og som vi anvender på vores egne fabrikker og hos vores kunder. Vores filosofi er at tilbyde dig direkte rådgivning om sikkerhed vedr. ammoniak, som du efterfølgende kan implementere på din lokalitet og i forbindelse med dine aktiviteter til NOx-styring.

Hvis dine medarbejdere har behov for undervisning i opbevaring og håndtering af ammoniakopløsning til dine NOx-reduktionssystemer, kan vi besvare alle dine spørgsmål. Hvis du har brug for det, kan vi endvidere etablere og afvikle undervisningslektioner i håndtering og opbevaring af ammoniak til NOx-styring.

Ammonia delivery

Vi kan tilbyde en række forskellige sikkerhedsrelaterede serviceydelser, som er skræddersyet til NOx-reduktion, herunder bl.a.:

Sikkerhedsundervisning af dine medarbejdere. Disse sikkerhedslektioner er meget vigtige, fordi forkert håndtering af ammoniak til NOx-reduktion kan have alvorlige følger, uanset årsag:

  • For operatører, så de uden risiko kan betjene NOx-systemet i dit anlæg, i særdeleshed hvis det drives med ammoniak. Denne undervisning vil omfatte sikkerhedsanbefalinger vedr. ammoniak med Yaras egen tilgang til sikkerhed
  • For dine ledere i de sikkerhedsstandarder, der er specifikke for ammoniak, forebyggelse af ulykker, hvordan man forhindrer potentielle ulykker, og hvad man gør i tilfælde af ulykker

Ammoniaksikkerhedsvurdering på din lokalitet med entydige anbefalinger, som vi videregiver til dig. Dette kan omfatte en forhåndskontrol eller forberedelser til myndighedskontroller

Lokalitetsinspektioner forud for levering, som utvetydigt angiver, hvad der skal være på plads, for at der kan leveres ammoniak.

Vores sikkerhedskrav gælder også vores lokaliteter og vores forsyningskæde – fra produktionen på vores fabrikker til forbruget af vores produkter hos dig – vi uddanner kontinuerligt vores egne medarbejdere og speditører, der leverer vores produkter sikkert til din lokalitet.

Gunner Sorensen
Gunner Sorensen
Sales Manager Scandinavia Process Chemicals & NOxCare
Kundeservice - Danmark
Kundeservice - Danmark
Industrial solutions