Serviceydelser og udstyr til systemer til styring af NOx

Vores DeNOx-installationer er bygget til at modstå krævende forhold og levere pålidelig emissionsstyring i mange år. Miljøerne, som sådanne anlæg arbejder i, er imidlertid meget krævende og skånselsløse. Vi har i over 20 år hjulpet en lang række lokaliteter i hele verden med installation, daglig drift, vedligeholdelse og overvågning af styresystemer til NOx-emissioner.

Til enhver lokalitet stiller vi, uanset om der måtte være tale om et kraftværk, en cementfabrik eller et forbrændingsanlæg, al vores ekspertise og knowhow til rådighed for dig, så du kan optimere dit system til styring af NOx og mindske dine driftsomkostninger, med:

  • Vedligeholdelse, levering af reservedele, evaluering af dit SNCR- og SCR-system med henblik på forbedring af dets ydeevne, sikkerhedseftersyn
  • Rådgivning og installation af det korrekte opbevaringssystem i overensstemmelse med dine behov for ammoniak- eller ureareagens, installation af fjernadministration af dit lager via telemetri, undervisning af dine medarbejdere på lokaliteten i sikker håndtering af ammoniak.
Kundeservice - Danmark
Kundeservice - Danmark
Industrial solutions

Vedligeholdelse af dit SNCR-system til NOx-reduktion

Yara Miljö SNCR System

Vores forebyggende vedligeholdelsesprogram og reservedelsløsninger sikrer dig uproblematisk og kontinuerlig NOx-reduceret drift år efter år.

Lær mere

Driftsklart optimeringsprogram til NOx-reduktion

Power plant

Vi udfører en evaluering af dine aktuelle NOx-forhold og rådgiver med hensyn til de skridt, der kan tages for at forbedre dem. Forbedringer kan føre til lavere driftsomkostninger eller kortere driftsstop.

Lær mere

Lagerløsninger til NOx-reagenser – standard eller tilpassede

At cement plant

Vores lagerløsninger er designet, så du får mest muligt ud af den plads, du råder over. De er lette at vedligeholde og betjene, og de kan udformes i overensstemmelse med nye eller eksisterende systemer til styring af NOx.

Lær mere

Sikre NOx-reducerede aktiviteter

Ammonia delivery

Undervisning af dine operatører er meget vigtig, fordi forkert håndtering kan have meget alvorlige konsekvenser. Vi tilbyder sikkerhedsundervisning til de medarbejdere i dit team, som skal arbejde med NOx-reduktionsprocesser.

Lær mere