Forsyningssikkerhed

NitCal er en blanding af nitratsalte, som blev udviklet af Yara i starten af 1990'erne. Yara er verdens største producent af nitrater, og i kraft af vores omfattende erfaring udvikler virksomhedens forsknings- og udviklingsteams hele tiden anvendelser til forskellige brancher som f.eks. byggeindustrien. Vi kan imødekomme dine behov året rundt og i hele verden med leverancer direkte til din lokalitet.

Supply Reliability

Med NitCal kan byggeriet fortsætte, selv om temperaturerne bliver meget lave. Frost eller ekstreme temperaturer om vinteren er ikke længere noget problem. Uanset hvor byggepladsen er beliggende, eller hvor i verden du producerer beton, kan Yara forsyne dig med dit NitCal-betonaccelerationsadditiv, når det passer dig. Du kan også henvende dig til os for at få gode råd om opbevaring og håndtering af dette produkt.

Dette betonacceleratoradditiv kan, afhængigt af dine behov, leveres som bulk-vare eller i IBC-beholdere under varemærket NitCal. NitCal er en blanding af nitratsalte, som blev udviklet af Yara i starten af 1990'erne på grundlag af vores omfattende erfaring med nitrater. Yara er verdens største producent af nitrater. Vores forsknings- og udviklingsteams udvikler hele tiden anvendelser til forskellige brancher som f.eks. byggeindustrien.

Produktet leveres direkte til din lokalitet via Yaras verdensomspændende netværk med 200 terminaler og lagre i hele verden. Vi er med andre ord altid i nærheden, når du har brug for det, og du kan altid regne med, at din NitCal-ordre kommer til tiden, som du har behov for.

Referencer fra hele verden

Vores betonacceleratoradditiv anvendes af førende betonproducenter og på en lang række byggepladser.

Incheon International Airport, South KoreaIncheon internationale lufthavn, Sydkorea

NitCal blev valgt på grund af dets størkningsfremskyndende egenskaber – til dels som følge af koldt klima og på grund af dets styrkefordele på langt sigt. Incheon er den største lufthavn i Sydkorea: Hvert år siden 2005 er lufthavnen blevet kåret som verdens bedste lufthavn af det internationale lufthavnsråd.

 

Troll A, situated in the North SeaTroll A, beliggende i Nordsøen

Verdens højeste, flytbare betongenstand ("Troll A", beliggende i Nordsøen) kunne kun bygges og sættes i drift til tiden ved hjælp af NitCal. Byggetiden på Troll A gas- og olieplatformen måtte forkortes i forhold til det oprindeligt planlagte. Det blev derfor nødvendigt at accelerere betonens størkning ved hjælp af NitCal.

Nemt at transportere

På baggrund af virksomhedens omfattende erfaring inden for nitrater udviklede Yara oprindeligt NitCal i starten af 1990'erne, og siden da er dette betonacceleratoradditiv blevet solgt i hele verden. NitCal er en blanding af specifikke nitratsalte, der benyttes som accelerationsadditiv til beton og forkorter tiden fra påbegyndelsen af støbningen til den endelige afhærdning.

NitCal er både sikkert og nemt at bruge, og det fås som granulat og væskeopløsning. Det benyttes af mange større producenter af beton, men også i mange projekter inden for alle mulige former for byggeri: bygninger, store infrastrukturanlæg, broer osv.

  • NitCal er både sikkert og nemt at bruge. Produktet blandes i betonen før eller efter sammenblandingen med henblik på at forbedre dens egenskaber.
  • Derudover er NitCal et miljøvenligt produkt, som er ufarligt, og som ikke forårsager alkaliaggregatreaktion (AAR).

Med NitCal kan byggeriet fortsætte, selv om vejret bliver meget koldt. Frost eller ekstreme temperaturer om vinteren kan ikke længere stikke en kæp i hjulet for dine byggeplaner.

Elena Gjetanger
Elena Gjetanger
International Sales Manager