Yara CheckIT

Yara CheckIT er en landbrugs App, som gør det muligt at identificere eventuelle næringsstofmangler hurtigt og effektivt.

Prøv Yara CheckIT smartphone app GRATIS Get CheckIT on the App Store

Get CheckIt on Google play

CheckIt for ipad

 

Om CheckIT

Brugeren kan refere til HD billeder af afgrøder der mangler forskellige næringsstoffer, opdele dem efter symptomer, opdele dem efter sygdommens placering på planten eller ud fra den formoodede grund til sygdommen. Når først grunden til manglen er fastslået, vil app’en give flere informationer om manglens påvirkning af afgrøden, hvilken jordtype der er mest udsat for den pågældende næringsmangel og hvilke faktorer der vil gøre manglen endnu værre. CheckIT giver derudover forslag til gødningsvalg til bekæmpning af næringsmanglen og foreslår alternative produkter, som kan forebygge manglen de følgende sæsoner.

App’en er special designet til sproget samt afgrøderne som dyrkes i det pågældende land. CheckIT er omhyggeligt udviklet så den også fungerer i områder med lavt signal og dækning. Dette gør det muligt altid at have en analyse af marken tilgængelig og lige ved hånden, som kan hjælpe med at bestemme eventuelle næringsmangler og dermed hjælper med at forbedre kvaliteten samt afkastet. CheckIT kan også benytte din mobile placering til at anskaffe kontakt til nærmeste Yara kontor.