Planlæg

Afgrøder er ikke meget anderledes end mennesker; alle har forskellige DNA og forskellige behov. I Yara har vi mere end 100 års erfaring med at finde og pleje de enkelte afgrøders behov. Ligegyldigt om du dyrker hvede, vårbyg eller majs har vi en specialdesignet gødningsløsning til dig. Få vores hjælp her på siden og find den rette gødningsstrategi, som samtidig tillader at justere og graduere i de afgrøder hvor det er muligt.

Gødningsanbefaling

Gødningsanbefaling

Yaras gødningsforslag kan hjælpe dine afgrøder til at opnå den optimale vækst og give dig inspiration til at optimere din gødningsplan. Her finder du en samlet oversigt over vores gødningsforslag. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Gødningsanbefaling

Vælg den rigtige gødningsstrategi

Vælg den rigtige gødningsstrategi

Kvælstofkvoterne til de enkelte afgrøder er nu som gennemsnit på økonomisk optimum. Dette er dog kun et gennemsnit. Variationen i kvælstofbehov mellem ejendomme, marker og endda inden for marker er stor. Derfor kræver de nye kvælstofnormer at landmænd og konsulenter tilpasser kvælstofmængden i de enkelte marker bedre efter behovet. Dette kan man kun gøre, ved at tage stilling til det endelige behov når en del af vækstsæsonen er gået. 

Læs mere her

Vil du gerne vide mere....