Artikler
oktober 12, 2018

Yara N-Sensor Ambassadører

Af: Yara Danmark

Som Yara N-Sensor Ambassadør indgår man i et formaliseret partnerskab, som indebærer, at man skal være parat til at dele den praktiske viden, man oparbejder ved at bruge N-Sensoren. Denne viden deles ikke kun med Yara, men også med andre brugere af Yara N-Sensor. Man indgår også i forsøgsarbejde med henblik på at videreudvikle hele konceptet bag gradueret tildeling ved hjælp af Yara N-Sensoren. Mød tre af vores N-Sensor ambassadører herunder.


Henrik Hjort Knudsen

Povtrupgaard ved Løgstør, Nordjylland

-Vi bruger meget husdyrgødning, så N-sensoren skal ved en sen graduering medvirke til mindre lejesæd. Vi har også store forventninger til at bruge Yara N-Sensoren til at graduere vækstregulering.

Morten BjerreMorten Bjerre

Gl. Refning ved Sørvad i Vestjylland

-Vi har store arealer med frøgræs, og vi har en klar forventning til at få gradueret både kvælstof og vækstregulering. Yara N-Sensoren er ligeledes valgt så vi slipper for at lave tildelingskort på forhånd.

 

Kim ChristensenKim Christensen

Tidligere Driftleder hos Hans Christian Halmø, Dongsgaard ved Svendborg, Sydfyn.

-Vores arealer er meget uensartede, og der benyttes store mængder husdyrgødning, så vi ser i første omgang frem til at få en bedre fordeling af kvælstoffet.

 

Vil du vide mere om at være Yara N-Sensor ambassadør er du meget velkommen til at kontakte os.