Gødningshåndtering

Yaras gødninger, som er håndteret på Yaras egne terminaler opretholder den højeste kvalitet

Hvordan håndteres vores gødning på egne terminaler?

Korrekt håndtering af gødning er afgørende for bevaring af den kvalitet, som kendetegner Yaras gødninger med optimal spredbarhed og minimal støvdannelse. I princippet forringes kvaliteten hver gang gødningen håndteres og skånsom håndtering er derfor vigtig for at undgå dette.
Yaras terminaler i Randers og Vordingborg er ene og alene bygget til nænsom og effektiv håndtering af Yara gødning samt mest optimale opbevaring frem til afsendelse.

På terminalerne opsækkes så meget gødning som muligt derfor direkte fra skibet. Gødningen flyttes via transportbånd fra skibet og direkte i sækken eller i bulk lageret, hvorefter det opsækkes senere. På denne måde håndteres gødningen færrest muligt gange, hvilket sikrer den højest mulige kvalitet. Veluddannet personale har samtidigt fokus på kvalitetsoptimering og sikrer nænsom håndtering hele vejen fra fabrik, gennem terminalen og ud til din mark.

Optimal håndtering og opbevaring:

  • Brug af transportbånd fra skib til sæk
  • Direkte opsækning af mest muligt af gødningen
  • Kørsel i gødningen undgås når der bruges frontlæsser
  • Specialuddannet personale
  • Tør og sikker opbevaring
  • Afdækkede faciliteter

 

Yara 4-punktsgaranti

Indstillinger og god kvalitet

Vil du høre mere om hvad de rette indstillinger samt den rette gødningskvalitet betyder for din spredning? Vi har taget en snak med Michael Lond fra Bogballe om emnet.