Leder du efter nye udfordringer?

Vores succes bygger på hårdt arbejde og viden. For erfarne fagfolk tilbyder vi en række spændende karrieremuligheder inden for mange forskellige områder. Vores medarbejdere kommer fra hele verden og arbejder sammen for at opnå vores fælles mål. Tempoet kan være højt og opgaverne kan være komplekse, men atmosfæren er altid god og imødekommende.

60+

kontorer i hele verden

≈17,000

Medarbejdere i slutningen af 2020

11.6B

USD i omsætning 2020

Mød vores medarbejdere

Vores virksomhedskultur er bedst beskrevet med ordene: imødekommende og ambitiøs. Vi kan ikke ændre verden til det bedre uden passionerede og talentfulde medarbejdere. Lær hvordan det er at være en del af vores team.

Mød Maicon

Picture of Maicon Cossa

Chef for YaraVita & Biostimulants

"Jeg er født på et landbrug og startede i Yara for 13 år siden. For mig føles de år nu som måneder. Jeg tror dette er fordi vi i Yara har en klar og forpligtende misson, en grund til at eksistere, som gør det muligt at motivere mig til at stå tidligt op om morgenen og arbejde hårdt hver dag - med den samme energi og passion som jeg havde den aller første dag. Det er inspirerende at tænke på at jo større succes vi har i Yara, des større succes har landmænd som mine egne forældre."

Mød Sabine

Picture of Sabine Jacquet

Knowledge Manager

"Siden jeg startede i virksomheden har jeg mødt professionelle mennekser som er klar til at hjælpe, besvare spørgsmål og dele viden og erfaringer. Ledelsesstilen er nede på jorden og fokuseret på menneskelig udvikling og ligegyldigt niveau har alle været lette at snakke med. Det er også opmuntrende at se kollegaer fra hele verden, der arbejder så godt sammen. Diversiteten i Yara er inspirerende og det er godt at vide at der er gode muligheder for at arbejde i udlandet."