Et Yara internship kan være en en stor mulighed

Mød Andreas

Internship: Ethics and Compliance
Leadership and Change, Master Program, BI Norwegian Business School

"AT arbejde i Yara har været rigtig godt. Mit team - faktisk de fleste teams i vores hovedkvarter i Oslo - er sammensat af mange nationaliteter. Det er en rigtig god måde at lære på. Du får mulighed for at være en del af en virksomhed med mange forskellige nationaliteter, hvilket er en stor bonus."

Mød Lene

Internship: HR
Organization and Leadership, Bachelor Program, på Norway University of Applied Science

“Yara har givet mig chancen for at være en del af et inspirerende og professionelt arbejdsmiljø. Gennem internationale projekter har jeg fået erfaring med værdien af moderne teknologi, når mennesker fra forskellige dele af verden skal kunne arbejde tæt sammen. Muligheden for at udfordre teoretisk viden i et praktisk setup har hjulpet mig til stor indsigt i en moderne og nytænkende virksomhed."

Mød Safiyyah

Woman with hijab

Internship: Procurement
Business, Majoring in Logistics, Operations and Supply Chain, Master Program, BI Norwegian Business School

"Jeg har taget min kandidatuddannelse i Logistik med målet om at arbejde inden for området humanitær logistik. Mit mål med min uddannelse er at kunne opbygge en stor erfaring og derved hjælpe samfundet. Inden jeg startede i Yara  vidste jeg ikke, at Yara både arbejder inden for mit professionelle interesseområde, men også med mine personlige mål. Det giver en god følelse hver morgen at vide at jeg sammen med samfundet skal arbejde for at sørge for mad til 300 millioner mennesker på jorden, kæmpe for at passe på vores jordklode og bidrage til en verden uden sult – på en ansvarlig måde."