Søg om optagelse på vores internationale graduate program

Et springbræt ind i forretningsverdenen

Yara graduate students talking around a table

Vores toårige trainee program tilbyder dig muligheden for den perfekte start i forretningsverdenen. Graduates programmet har opstart den 1. september og du vil fra starten være med til at bidrage til Yaras succes i forskellige projekter og daglige opgaver. Vores graduate program er lokaliseret i Oslo, Norge.

Udover træning af din line manager, vil du også have opfølgende udviklingssamtaler hvert kvartal med en dedikeret kollega fra corporate HR. Derudover kan du se frem til to aktiviteter hvert år med dine andre trainees.

Tre måneder før programmet slutter vil vi diskutere dine fremtidige muligheder og her fokuserer meget på dine styrker og ønsker.

Gå ikke glip af denne mulighed!

Picture of Anja

Anja, VP Talent & Leadership

"Jeg startede i denne virksomhed som trainee for mere end 20 år siden. Jeg tror fuldt og fast på styrken i at bringe graduates ind med friske perspektiver, som kan spare og optimere i samarbejde med idustrielle eksperter, som hellere end gerne vil dele ud af deres erfaringer.

Vores internatonale graduate program giver unge talenter muligheden for at opnå de kompetencer der skal til for at komme til tops i deres karriere. Vi tilbyder en intensiv introduktion, træning, forskellige udviklingsaktiviter og struktureret rotation.

Gå ikke glip af muligheden for at opfylde dit potentiale".