Yara Big Bag Kniv

Yara Big Bag Kniv gør det muligt at åbne dine big bags på en let og sikker måde. Med kniven får du et ergonomisk korrekt redskab, som giver dig en sikker og korrekt måde at håndtere dine big bags på.

Bestilling

Yara Big Bag Kniv forhandles gennem vores webshop og som en del af forskellige kampagner for Yaras gødningsprodukter i dansk marked. 

Bestil din kniv her

Funktionalitet

Yara Big Bag Kniv består af flere forskellige dele. Ingen af disse dele skal på nogen made udskiftes eller ændres I forhold til deres originale udseende og materialekvalitet. Hver del er nøje udvalgt og designet til det specifikke formål.

For at benytte kniven udpakkes den sikkert fra emballagen. Inden brug anbefales det at sikre, at kniven ikke har fået skader under transporten. Hvis du får mistanke om at kniven har taget skade, kontakt da hurtigst muligt Yara Danmark og benyt ikke kniven før andet er aftalt.

Når Yara Big Bag Kniv benyttes, vær da opmærksom på at altid have begge hænder på håndtagene. Derudover er det vigtigt at holde god afstand til sækken og aldrig stå under hængende last. Ved brug skubbes kniven til den fuldt udstrakte position klik og kniven er nu klar til brug.

Når du er færdig med at benytte kniven, føres begge håndtag tilbage mod hinanden. Kniven giver derefter et lille klik når den er tilbage i den låste position. Vær altid opmærksom at låse kniven inden den lægges til side.

Generel brug

Yara Big Bag Kniv er udviklet til at åbne storsække og ikke til andre formål. Yara kan kun garantere knivens funktionalitet, når den benyttes til dens oprindelige formål.

Når kniven benyttes er det vigtigt at sikre sig:

  • Stå altid på et jævn og skridsikker underlag ved anvendelse.
  • Gå og arbejd aldrig under hængende last.
  • Benyt altid begge hænder når du bruger kniven.
  • Fold kniven helt ud i strakt position inden brug.
  • Lås altid kniven efter brug – lyt efter det lille klik når den foldes sammen.
  • Følg altid de generelle sikkerhedsanbefalinger.
  • Anvend kun kniven til dens oprindelige formål
  • Kontakt Yara hvis du oplever problemer med produktet.

Opbevaring

Fjern forsigtigt overskydende materialer på kniven efter brug. Opbevar kniven på et sikkert og tørt sted. Opbevar kniven så den er utilgængelig for børn og andre, som kan komme til skade ved brugen af denne. Kniven skal altid være låst ved opbevaring.    

Vedligeholdelse

Yara Big Bag Kniv skal ikke vedligeholdes og der bør ikke ændres på knivens design eller funktionalitet. Hvis der sidder gødning o.lign. på kniven efter brug, tørres kniven over med en tør klud inden den foldes sammen og pakkes væk. Hvis du oplever problemer med kniven, kontakt da venligst Yara.

 

Ansvar

Yara kan ikke garantere, at uheld ikke kan forekomme ved brug af kniven. Sikkerhedsforanstaltninger skal altid tages ved håndtering af tung last om man benytter Yara Big Bag Kniv eller andet redskab. Vi har udvalgt alle materialer og komponenter nøje med det formål at producere det bedst mulige produkt. Vi garanterer ikke knivens funktion og generelle beskaffenhed hvis dele udskiftes eller repareres uden anvisning fra Yara. Derudover kan Yara ikke stå til ansvar for skader i forbindelse med forkert brug af kniven og procedurer, som ikke følger manualen.