Artikler
august 24, 2020

Få besøg af Yaras agronomer - eller kom og besøg os

Yara er ikke kun en solid og stabil leverandør af højkvalitets handelsgødning til det danske landbrug. Vi sætter også en ære i at yde kompetent rådgivning omkring vores produkter og følge dem hele vejen ud til marken. Derfor har vi et dedikeret agronomteam, som arbejder med strategier for gødskning, beslutningsstøtteværktøjer, gødningsforsøg, markdemoer og meget mere.


En af de fornemmeste opgaver for vores agronomiteam er at udbrede kendskabet til vores strategier og produkter. Vi tilbyder derfor besøg og oplæg skræddersyet til enhver interessent, hvad enten det er landbrugsskoler, planetavlskonsulenter eller din erfagruppe.

I nedenstående emnebank kan du finde inspiration til et besøg. Vi kan gå i dybden med et af emnerne eller sammensætte på tværs afhængigt af hvor meget tid, der er til rådighed. Tag fat i enten Jens eller Jesper nedenfor - så sammensætter vi et oplæg tilpasset netop jer.

Eksempler på emner:

  • Salgsafgrøder - få et oplæg om gødningsstrategier både med og uden husdyrgødning i gødningsplanen.
  • Grovfoder - hør om strategier i roer, græs og majs. Hvordan håndterer vi fosforloft på kvægejendomme, og hvad kan vi gøre ved selenmangel i besætningerne.
  • Kartofler - kom hele vejen rundt om gødskning af alle typer kartofler. Hvad er den optimale strategi, og hvordan passer vi organiske gødninger ind i kartoffelplaner.
  • Smart farming - bliv klogere på Yaras værktøjer til gradueret gødskning og beslutningsstøtte, N-sensor, N-Tester og Atfarm. Hvordan fungerer de i praksis, og hvilke gevinster kan man opnå.
  • Kvælstofmanagement: Hør om N-Barometer og 0-parceller og lær hvordan disse værktøjer bringer dig nærmere den økonomisk optimale kvælstoftilførsel i den enkelte mark.
  • Mikronæring og biostimulanter - der bliver brugt rigtig mange produkter i Danmark, men hvad er op og ned. Hvad kan svare sig og hvad er bare hokus-pokus.
  • Og måske du har et andet emne indenfor gødning og gødskning, som du synes kunne være interessant at tage op i din gruppe…?

Kontakt:

Jesper Juul Ulnitz
Jesper Juul Ulnitz
Chief Agronomist - Denmark
Jens Bach Andersen
Jens Bach Andersen
Agronomist