Yara Plus

Med introduktionen af Yara 4-Punktsgaranti har Yara pr. 1.7.2020 valgt at ændre Yara Plus garantien fra en sprede- og håndteringsgaranti til en ren håndteringsgaranti.

Yara Plus giver dig fremover garanti for at gødningen håndteres og opbevares efter alle Yaras forskrifter, mens Yara 4-Punktgarantien behandler bl.a. spredbarheden. Læs mere om Yara 4-Punktsgaranti og spredning her.

Yara Plus

Yara Plus garanterer dig at gødningen er håndteret og opbevaret efter alle Yaras forskrifter så den høje kvalitet i gødningen bevares. Med YaraPlus er du med andre ord sikret den kendte Yara kvalitet hele vejen ud til din mark.

Yara Plus omfatter alle Yara produkter opsækket på Yaras egne terminaler i Randers og Vordingborg og kendes på det blå Yara Plus mærke på forsiden af Yara bigbags.

Hvordan håndteres Yara Plus gødning?

Korrekt håndtering af gødning er afgørende for bevaring af den kvalitet, som kendetegner Yaras gødninger med optimal spredbarhed og minimal støvdannelse. I princippet forringes kvaliteten hver gang gødningen håndteres og skånsom håndtering er derfor vigtig for at undgå dette.
Yaras terminaler i Randers og Vordingborg er ene og alene bygget til nænsom og effektiv håndtering af Yara gødning samt mest optimale opbevaring frem til afsendelse.

På terminalerne opsækkes så meget gødning som muligt derfor direkte fra skibet. Gødningen flyttes via transportbånd fra skibet og direkte i sækken eller i bulk lageret, hvorefter det opsækkes senere. På denne måde håndteres gødningen færrest muligt gange, hvilket sikrer den højest mulige kvalitet. Veluddannet personale har samtidigt fokus på kvalitetsoptimering og sikrer nænsom håndtering hele vejen fra fabrik, gennem terminalen og ud til din mark.

Yara Plus gødninger – optimal håndtering og opbevaring:

  • Brug af transportbånd fra skib til sæk
  • Direkte opsækning af mest muligt af gødningen
  • Kørsel i gødningen undgås når der bruges frontlæsser
  • Specialuddannet personale
  • Tør og sikker opbevaring
  • Afdækkede faciliteter

4-Punktsgarantien og Yara Plus

Yara Plus er din garanti for den bedst mulige kvalitet og at gødningen er opsækket af Yara i enten Randers eller Vordingborg og at opsækning er foretaget efter alle vores forskrifter. Yara Plus dækker ikke Yara gødninger opsækket andre steder end i Vordingborg og Randers, heller ikke selv om disse produkter er dækket af 4-punktsgarantien.

Mere om Yara 4-punktsgaranti

Indstillinger og god kvalitet

Vil du høre mere om hvad de rette indstillinger samt den rette gødningskvalitet betyder for din spredning? Vi har taget en snak med Michael Lond fra Bogballe om emnet.