Råd om håndtering

Sikkerhed er at tænke et skridt længere frem, inden noget går galt. Hos Yara står sikkerhed altid øverst på dagsordenen.

Sikkerhed er at tænke et skridt længere frem, inden noget går galt. Hos Yara står sikkerhed altid øverst på dagsordenen. Vi håber, at du også prioriterer sikkerhed højt og vil se denne brochure som et værdifuldt værktøj til sikker håndtering af gødning.

Sikkerhed omkring gødning er en selvfølge og forholdsregler til at minimere risikoen for personskade og andre uheld skal overholdes. Gå f.eks aldrig under hængende last. Sikkerhed er også at minimere risikoen for brand.

På mange gårde konkurrerer mineralsk gødning, halm og hø om lagerpladsen, men pas på ikke at opbevarenoget brandbart ved siden af gødningen. Desuden er sikkerhed at sørge for, at gødningen ikke kommer i forkerte hænder, som vil udnytte det til sprængstof. Udover sikkerhed står også gødningens fysiske egenskaber højt på vores dagsorden. God fysisk kvalitet er vigtig for produktiviteten og økonomien. Vi arbejder derfor løbende på at sikre, at Yaras produkter er enkle at sprede og giver et jævnt og godt resultat i marken.

Yara kan kun gøre en del af arbejdet. Når produkterne forlader vores lager, bliver det dit ansvar at bevare kvaliteten. På de følgende sider kan du få nogle råd til, hvordan du bedst transporterer, opbevarer, håndterer og spreder vores gødning.

Læs mere om Yaras håndteringsråd i vores brochure.

Er du interesseret i mere information?