Magasinet - Vækstaktuelt

I Yara udgiver vi to gange om året Vækstaktuelt. I Vækstaktuelt kan du læse artikler om alt der rører sig inden for gødning, præcisionsjordbrug og dansk landbrug. Du finder de seneste udgaver herunder.

Er du interesseret i at modtage Vækstaktuelt direkte i din postkasse? Tilmeld dig her

Vækstaktuelt 2021 1. udgave

Vækstaktuelt 2021 1. udgave

Så er årets første udgave af Vækstaktuelt udkommet. Du kan blandt andet læse vores artikelserie om uddannelse af næste generations landmænd, Fremtidens Landmand og hans brug af Atfarm, en planteavlers erfaring med YaraMila 21-3-10 PROMANGAN, vores YaraBela program, biostimulanter samt vores bidrag til en reduktion af klimabelastning. Se pdf-fil

Læs det her

Vækstaktuelt 2020 2. udgave

Vækstaktuelt 2020 2. udgave

Så er den nye udgave af Vækstaktuelt udkommet. Læs mere om vores besøg hos Klausen Agro, hvor Peter Klausen dyrker både fabriks- og stivelseskartofler. Vi har også besøgt Ødemark Gods, som bruger Atfarm til præcisionsgødskning, og du kan læse om planteavlskonsulent Jens Peder Pedersens erfaringer med Atfarm og mange andre spændende artikler. Se pdf-fil

Læs det her

Vækstaktuelt 2020 1. Udgave

Vækstaktuelt 2020 1. Udgave

Læs blandt andet om Brødrene Kjeldahls brug af mikronæringsstoffer, mulighederne med Atfarm og vores nye 4-punktsgaranti som gælder alle vores faste gødninger i dansk marked. Find den i samlet PDF-format eller læs arktiklerne herunder. 

Læs det her

Vækstaktuelt 2019. 2

Vækstaktuelt 2019 2. Udgave

Læs blandt andet om Aspagaardens valg af gødningstyper og strategier i vårbyg og hvede, forsøg med placering af gødning i vårbyg og om Yaras tiltag mod en mere klimavenlig fremtid. 

Læs det her

Vækstaktuelt 2019 1. Udgave

Vækstaktuelt 2019 1. Udgave

Her kan du blandt andet læse vores tema om NPK gødning, 100 år i dansk marked og lære meget mere om hvordan fosfor arbejder i jorden, samt hvordan vi udvinder det i vores mine i Finland. 

Læs det her.

Vækstaktuelt 2018. 2 Udgave

Vækstaktuelt 2018. 2 Udgave

I dette nummer kan du blandt andet læse om ensartet spredning på 36 meter, jagten på økonomisk udbytte og mere ensartet kvalitet på Halsted Kloster, vigtigheden af selen til dine dyr og meget mere. 

Læs mere her.

Vækstaktuelt 2018 1. Udgave

Vækstaktuelt 2018 1. Udgave

I dette nummer kan du blandt andet læse om hvordan du får det bedste ud af din gødning, veje til mere protein og præcisionsgødskning. 

Læs magasinet her

Vækstaktuelt 2017 1. Udgave

Vækstaktuelt 2017 1. Udgave

Vækstaktuelt er vores nye landbrugsmagasin. I dette nummer er hovedtemaet Intelligent Gødskning, hvor du bl.a. kan læse om fordele ved at gødske til optimum, planteavlskonsulentens erfaring med brug af Yara N-Tester, Road Tour med Fendt og Bredal, hvordan påvirkes gødningsmarkedet og flere andre artikler. 

Læs magasinet her.