Brochurer

Er du interesseret i at se vores udvalg af brochurer? Her på siden finder du vores brochurer i online version. Brochurerne kan læses som pdf-filer.

Nogle af brochurerne er markeret med en *. Disse brochurer er tilgængelige som trykt udgave og kan bestilles ved at sende os en mail med navnet på brochuren/brochurerne, samt hvortil den skal sendes. 

*Gødningssortiment 2020/2021

Vores nye sortimentsbrochure er nu tilgængeligt og det indeholder flere spændende nyheder. Til kommende sæson introduceres blandt andet:

  • Yara 4-punktsgarantien som giver landmanden sikkerhed for, at han med sit valg af Yara gødning kan producere effektivt, bæredygtigt og profitabelt. Garantien dækker alle Yaras faste gødninger.
  • YaraMila 21-3-10 PROMANGAN som er en manganholdig NPK-gødning, der er med til at sikre en god effekt på hele afgrøden selv i den meget tidlige vækstfase.
  • YaraMila MAJS 20-9 er vores nye majsstarter, og er meget velegnet til bla. placering med såsæd.
  • YaraMila 20-3-10 m. svovl er en ny all round fuldgødning til vår- og vintersæd samt græs på arealer med middel til høj fosfor- og kaliumstatus. Læs hele Sortimentsbrochuren her.

 

* Råd om Håndtering af Gødning

Hos Yara står sikkerheden altid øverst på dagsordenen. Vi har derfor lavet denne brochure som et værktøj til sikker håndtering af gødning. Læs brochuren her.


* Yara N-Sensor brochure

Ved anvendelse af Yara N-Sensor systemet gennem hele sæsonen optimeres både udbyttet og kvaliteten. Læs mere i Yara N-Sensor brochuren.

 

* Yara Precise brochure

Med et Yara Precise spredesæt bliver det enkelt og nemt at kontrollere om gødningen bliver spredt jævnt. Læs mere i Precise brochuren her.

 

Pas på gødningen

Brochuren er udviklet gennem et samarbejde mellem PET, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri/Plantedirektoratet samt Dansk Landbrugsrådgivning. Læs brochuren her.