Spil Atfarm Pilot og vind fede præmier!

Atfarm Pilot

Spil Atfarm Pilot 

I hele marts måned kan du spille med i vores online spil Atfarm Pilot, hvor du kan vinde fede præmier. Test dine evner inden for gradueret gødskning i digitalt format. Som du nok vil bemærke i spillet, så er det en vanskelig opgave at graduere gødning, som kræver fuldt fokus i både tanke og handling. Derfor anbefaler vi at i lader Atfarm klare arbejdet for jer. 

Husk: Du kan spille alle de gange du ønsker og dermed forbedre din pointscore!

Spil Atfarm Pilot

Se highscore liste

Hovedpræmie:

Som hovedpræmie i Atfarm Pilot kan du vinde en Yara sportstaske fyldt til randen med produkter og merchandise. Præmien inkluderer: Yara sportaske, Yara Big Bag Kniv, thermokrus og meget mere! 

Sådan spiller du

Introduktion til Atfarm Pilot 

Spillet handler i sin enkelthed om at køre gennem marken i traktor og fordele gødning efter markens behov. I løbet af spillet vil en række kvælstofsmålinger vise sig i marken, illustreret gennem farvede prikker. Prikkerne vil dale lodret ned gennem billedet, enten til venstre i midten eller til højre, hvor du som landmand skal vælge at tildele/ undlade at tildele gødning alt efter markens behov. 

Du tildeler gødning ved at trykke på tasterne Z, X og C, alt efter hvor og hvornår kvælstofsmålingerne rammer den hvide spredelinje bag på den gule gødningsspreder. Du skal derfor trykke på den rette tast når kvælstofsmålingen rammer den hvide spredelinje. (du kan se både kvælstofsmålinger og den hvide spredelinje i videoen nedenfor).

Du tildeler gødning ved de gule, røde og orange kvælstofsmålinger.

Du undlader at tildele gødning ved de grønne kvælstofsmålinger. De grønne målinger skal du bare lade passere, da de repræsenterer områder i marken der ikke mangler gødning.

Du kan også se vores video nedenfor, hvor vi gennemgår hvordan Atfarm Pilot skal spilles samt viser spillet i praksis. 

 

 

Baggrund for Atfarm Pilot 

Atfarm Pilot er et digital spil der er lavet som en meget forsimplet udgave af vores præcisionsgødskningns værktøj Atfarm. Spillet blev præsenteret til Agromek 2022, og blev hurtigt et samlingspunkt på vores stand. Derfor har vi besluttet os for, at gøre Atfarm Pilot tilgængeligt for alle gennem denne kampagne som kører hele marts måned. 

Atfarm fordeler gødningen på marken alt efter behov, så marken bliver mere ensartet til gavn for både afgrøderne og pengepungen. Du kan blive klogere på Atfarm, beregne dit potentiale og høre landmænd fortælle om Atfarm her

Prøv Atfarm

Atfarm Pilot billeder - Agromek 2022

Bliv klogere på Atfarm

Yara præcisionsgødskning - Få mere ud af dit kvælstof

Tænk Atfarm ind i din gødningsstrategi. Planlæg minimum 3 tildelinger, så du kan bruge Atfarm i sidste tildeling til at omfordele kvælstoffet mest optimalt i marken.

Bliv hurtigt klogere på hvordan i filmen.

Hvedemark
Hvedemark

Tilmeld dig Gødningsaktuelt her