Serviceydelser og udstyr til systemer til styring af NOx

DeNOx installationerVores DeNOx-installationer er bygget til at modstå krævende forhold og levere pålidelig emissionsstyring i mange år. Miljøerne, som sådanne anlæg arbejder i, er imidlertid meget krævende og skånselsløse. Vi har i over 20 år hjulpet en lang række lokaliteter i hele verden med installation, daglig drift, vedligeholdelse og overvågning af styresystemer til NOx-emissioner.

Til enhver lokalitet stiller vi, uanset om der måtte være tale om et kraftværk, en cementfabrik eller et forbrændingsanlæg, al vores ekspertise og knowhow til rådighed for dig, så du kan optimere dit system til styring af NOx og mindske dine driftsomkostninger, med:

  • Vedligeholdelse, levering af reservedele, evaluering af dit SNCR- og SCR-system med henblik på forbedring af dets ydeevne, sikkerhedseftersyn
  • Rådgivning og installation af det korrekte opbevaringssystem i overensstemmelse med dine behov for ammoniak- eller ureareagens, installation af fjernadministration af dit lager via telemetri, undervisning af dine medarbejdere på lokaliteten i sikker håndtering af ammoniak.
Operational low NOx optimization program

Driftsklart optimeringsprogram til NOx-reduktion

Vi udfører en evaluering af dine aktuelle NOx-forhold og rådgiver med hensyn til de skridt, der kan tages for at forbedre dem. Forbedringer kan føre til lavere driftsomkostninger eller kortere driftsstop.

Safe low NOx operations

Sikre NOx-reducerede aktiviteter

Undervisning af dine operatører er meget vigtig, fordi forkert håndtering kan have meget alvorlige konsekvenser. Vi tilbyder sikkerhedsundervisning til de medarbejdere i dit team, som skal arbejde med NOx-reduktionsprocesser.