SCR, SNCR eller SNCR/SCR-hybridsystemer

Vælg en pålidelig partner til dit NOx-reduktionssystem

Med flere end 200 SNCR-installationer i hele verden og over 20 års erfaring inden for NOx-reduktion er Yara en partner, der bidrager med troværdighed og ekspertise. Det er vores målsætning at tilbyde det bedste system til din lokalitet og derved maksimere sin NOx-reduktion, samtidig med at dine omkostninger holdes nede.

SNCR, SCR, SNCR/SCR-hybridsystemer: Hvilken teknologi skal du vælge?

Selektiv ikke-katalytisk reduktion (SNCR) og selektiv katalytisk reduktion (SCR) er de mest almindelige sekundære teknologier til styring af emissioner af kvælstofoxider.

Reduktion af dine emissioner af kvælstofoxider

Som globalt førende inden for ammoniak- og SNCR-teknologier tilbyder Yara sine kunder en af de mest komplette og effektive løsninger til styring af NOx-emissioner fra industrianlæg og kraftværker. Etablering af et nyt system eller opgradering eller optimering af et eksisterende – vi har løsningerne, der hjælper dig med at reducere emissioner af kvælstofoxider.

SNCR technology for NOx control

SNCR-teknologi til styring af NOx

Yaras SNCR-teknologi kan reducere NOx-emissioner med op til 80 % under bestemte betingelser. Vi leverer højtydende og omkostningseffektive SNCR-systemer til styring af NOx. Flere end 200 lokaliteter i hele verden har allerede valgt Yara SNCR.

SNCR/SCR-hybridsystemer til styring af NOx

Hybridteknologi er et godt valg, når der kræves større NOx-reduktion, men der kun er begrænset plads til rådighed på din lokalitet. Hybridsystemer er det mest fleksible valg til NOx-reduktion.

Både SCR- og SNCR-systemer kræver et reagens for at reducere kvælstofoxider.

Få mere at vide om, hvordan Yaras NOx-reduktionsmidler kan hjælpe dig.