Havgående fartøjer

SCR-teknologi og ureaopløsning (AUS40) til marinemotorer

Yara tilbyder et NOx-reduktionsprodukt, som er udviklet specifikt til den maritime sektor, og som markedsføres under varemærket NOxCare. Vores omfattende NOxCare-produktudbud til fartøjer og flodpramme omfatter design og installation af et SCR-system (selektiv katalytisk reduktion), AUS40-ureaopløsningen under varemærket NOxCare40 samt serviceydelser og vedligeholdelsespakker.

Reducer din marinemotors NOx-emissioner

Den maritime sektor underlægges stadigt mere omfattende lovgivning omkring emission af kvælstofoxider (NOx), der indføres gradvist af den Internationale Maritime Organisation (IMO) eller på nationalt plan.  Takket være vores ekspertise inden for reduktion af NOx-emissioner med AdBlue i køretøjer og inden for industrianlæg tilbyder Yara også løsninger til reduktion af NOx inden for den maritime sektor.  Til havgående fartøjer tilbydes disse løsninger kommercielt i samarbejde med Wilhelmsen Maritime Services.

Med Yaras NOxCare får du en komplet løsning til reduktion af NOx:

  • SCR-teknologi
  • Ureaopløsning (AUS40-reagens til styring af NOx)
  • Vedligeholdelsesserviceydelser

Yara - det professionelle valg med global forsyningskæde

Vores løsninger er baseret på: flere årtiers erfaring med NOx-styring samt Wilhelmsen Maritime Services' unikke distributionsnetværk, som er til stede i mange havne i hele verden.

AUS40 and SCR technology in Marine engines