NOx-reduktion til køretøjer, industri og skibe

Yara er en af de førende leverandører af komplette NOx-emissionsstyresystemer baseret på SNCR- og SCR-systemer og reagenser – urea og ammoniak. Vi har leveret og installeret flere hundrede anlæg i hele verden igennem flere årtier. Vi tilbyder vores kunder unik viden og ekspertise inden for sektorerne industri, transport og marine med henblik på reduktion af deres NOx-emissioner.

Vi er også verdens største producent af AdBlue, en meget ren ureaopløsning, der benyttes i SCR-køretøjer som f.eks. lastbiler, traktorer, busser, biler osv. til reduktion af NOx. Vi tilbyder et stort udvalg af emballager, som egner sig til alle behov.

NOx reduction

AdBlue til dieselkøretøjer med SCR-teknologi

Yara har flere fabrikker i hele verden, som producerer AdBlue. Vores AdBlue-produktionskapacitet sikrer, at vores kunder opmår en pålidelig forsyning. Yara´s AdBlue-varemærke Air1 distribueres via et netværk af autoriserede distributører i hele verden, men du kan også finde Air1 AdBlue fra Yara på din detailstation, hvis du har et erhvervskøretøj. Uanset hvilket køretøj du har, har vi den løsning, du har brug for med hensyn til emballage, udstyr eller undervisning i brugen af AdBlue.

Vi kan besvare alle dine spørgsmål vedr. AdBlue.

system to reduce NOx

NOxCare: Systemer til reduktion af NOx til industrien

Industri-emissioner og i særdeleshed NOx-emissioner er genstand for stadigt strengere lovgivning. Fabrikker og anlæg skal overholde disse nye forpligtelser. Yara er førende inden for SNCR-teknologi og levering af reagenser. Med hundreder af kunder i hele verden hjælper vi industrien med at designe, bygge og drive NOx-reduktionssystemer.

Reducing agents for NOx control

SCR-teknologi og urea-reagens til den maritime sektor

I forbindelse med NOx-reduktion inden for den maritime sektor kan Yara og Wilhelmsen Maritime Services hjælpe dig. Vores NOxCare-marineløsning omfatter udformning og konstruktion af SCR-systemer, levering af urea-reagens samt efterfølgende service og reservedele.