Karriere

Velkommen

Vi er glade for at du er interesseret i en karriere hos Yara og håber at du vil læse mere om hvordan det er at arbejde i vores virksomhed.

Hvorfor arbejde hos Yara?

Gør en forskel

Klimaændringer påvirker vores måde at leve på. Verdens befolkningstal fortsætter med at stige. Hos Yara er vi dedikeret til at løse nogle af disse centrale udfordringer: ressourceknaphed, fødevareusikkerhed og miljømæssige forandringer.

Udvikling af egne og andres kompetencer

Vores succes er drevet af vores kollektive viden. Hos Yara vil dine kolleger være eksperter i branchen med et væld af erfaringer at dele. Hver enkel medarbejder betragtes som en væsentlig bidragsyder med et unikt sæt af kompetencer. Vi støtter vores medarbejdere i deres udvikling, fordi vi vil have dem til at nå deres potentiale og hjælpe andre til at gøre det samme.

Bliv en del af en global virksomhed

Hos Yara arbejder medarbejdere fra hele verden sammen om at nå et fælles mål. Vi opfordrer til nye ideer og samarbejde med gensidig respekt og påskønnelse. Tempoet kan være hurtigt og vores udfordringer komplekse, men atmosfæren er indbydende og rummelig.

Vækst

Med rødder i Norge er Yara vokset til en global virksomhed. Hundrede års forretnings historie har vist, at vi er en pålidelig arbejdsgiver med et stærkt fokus på sikkerhed og gode arbejdsforhold. Selv om mange år er gået siden vores grundlæggelse har vi fastholdt vores nysgerrighed, energi og iværksætterånd.