Karriere

Velkommen

Vi er glade for at du er interesseret i en karriere hos Yara og håber at du vil læse mere om hvordan det er at arbejde i vores virksomhed.

Hvorfor arbejde hos Yara?

Formål

Vores planet står overfor nogle ekstreme udfordringer i fremtiden.  Når vi kommer til år 2050 vil verdens befolkning være vokset til 9 milliarder* mennesker, hvilket betyder et behov for en 60% forøgelse i produktionen af fødevarer. Udledningen af drivhusgasser vil stige med 50%**.  I Yara er vi en del af en global virksomhed, som på en ansvarlig og profitabel måde forsøger at løse nogle af verdens største udfordringer: ressourcemangel, fødevaremangel og miljømæssige udfordringer.  
* OECD Baseline 2012  
** FAO Baseline 2005–2007

Personlig Udvikling

Viden er grundlaget for Yaras succes. Vores kollegaer tæller industrieksperter som vi alle kan lære af. I Yara er alle medarbejdere set som vigtige bidragsydere og talenter med unikke fremtidsperspektiver.  Vi opfordrer dig til at tage de muligheder som viser sig og dermed tage ansvar for din egen udvikling.

Samarbejde

I Yara arbejder medarbejdere fra hele verden sammen og deler viden for at opnå et fælles mål. Medarbejdere på alle niveauer i virksomheden er venlige, respektfulde og interesserede i dit syn på sagen, samt dine meninger. Du vil opleve en varm og indbydende atmosfære selv med de komplekse arbejdsopgaver og det hurtige tempo som vi arbejder i. 

Vækst

Med rødder i Norge har Yara vokset sig til en international virksomhed. Et hundrede års virksomhedshistorie har bevist at vi er en troværdig arbejdsgiver med et stærkt fokus på sikkerhed og gode arbejdsforhold. Selvom mange år er gået siden grundlæggelsen, har vi formået at beholde vores nysgerrige, energiske og dynamiske ånd. Yara er stadig et åbensindet foretagende hvor menneskerne, den store viden og teknologien fortsætter med at udvikle sig og gro.