Karriere

Velkommen

Vi er glade for at du er interesseret i en karriere hos Yara og håber at du vil læse mere om hvordan det er at arbejde i vores virksomhed.

Jobmulighederne ved Yara er lige så forskellige som vores medarbejdere. 

Kom og hjælp os med at løse nogle af verdens store udfordringer.

Vores politik er at annoncere alle tilgængelige jobs og du finder alle vores ledige stillinger her.

Produktion og behandling

Production and Processing

Dette er området hvor de fleste af vores medarbejderer arbejder. Det dækker alle aktiviteter på vores fabrikker og heriblandt også produktionen fra råmateriale til færdigt produkt. Det dækker også over planlægning og udførelse af vedligeholdelse på fabrikkerne, samt teknisk support og fabriksbaserede projekter.

Det kommercielle område

Commercial Area

Det kommercielle område dækker over alle aktiviteter relateret til produktbaseret branding, produktviden, marketing og brand ekspertise. Vores sælgere og agronomer benytter deres evner og faglige viden til at skabe langsigtet profit for Yara samt til at skabe kundetilfredshed. Derudover dækker dette område salg, opkøb, handel med råmaterialer og tredjeparts produkter.

Supply Chain

Supply Chain

Vores kollegaer i Supply Chain koordinerer produktionen, fordelingen og salget af Yaras produkter. De tager sig af planlægning, håndtering og forsendelse af råmaterialer og produkter fra indkøb, igennem supply chain og ud til kunderne og distributørerne. Dette område dækker også alle aktiviteter relateret til salg og ordrehåndtering. 

Forretningsudvikling og Vækst

Business Development and Growth

Yaras medarbejdere inden for dette område, benytter deres tekniske ekspertise til at forbedre eksisterende produkter, udvikle nye produkter, eller forsyningsteknologi for at kunne udvide virksomheden på nye og eksisterende markeder. Yaras projektkontor hører også til dette område og arbejder med at opstarte, udvikle og udføre store projekter med tanke på at udvide Yaras portefølje. Derudover har vi medarbejdere som arbejder inden for strategi, innovation og business intelligence.

Professionel Service

Professional Services

Da Yara er involveret i alle delene af vores value chain, er ledelsen, udviklingen og supporten af alle de nævnte områder meget vigtig for vores virksomhed. Kollegaer der arbejder inden for dette område har typisk en baggrund i Finans, HR, Virksomhedsadministration, Jura, Økonomi, IS/IT eller indenfor sikkerhed.

Studerende og kandidater:

Praktik, Sommer job og Speciale 

Muligheden for praktik, sommerjob og specialeskrivning er på nuværende tidspunkt begrænset.  Da Yaras politik er at annoncere alle karrieremuligheder kan du finde ledige praktikpladser, sommerjobs og specialeemner på vores ledige stillinger afsnit. 

Dimittender fra skoler og universiteter

Især indenfor området Produktion og Behandling rekrutterer Yara International uddannede med ingen eller meget få års erfaring.