Velkommen til Yara

Yaras viden, produkter og løsninger skaber på ansvarlig vis overskud hos landmænd, distributører og virksomheder, mens vi samtidig værner om og beskytter jordens ressourcer, fødevarer og miljø. 

Yara blev grundlagt i 1905 for at afhjælpe hungersnød i Europa. I dag sælges Yaras produkter i 150 lande og virksomheden har mere end 12.000 ansatte.

Yara Danmark i Fredericia

Yara Danmark

Yara i Danmark består af to selskaber; Yara Danmark Gødning og Yara Chemicals, som hver især har ansvaret for en række terminaler, lagre og produktionsanlæg forskellige steder i Danmark.

Sustainable thumb

Bæredygtighed

Yara leverer løsninger til et bæredygtigt landbrug og til miljøet. Vi er en førende global virksomhed, der tager et aktivt ansvar i forhold til globale udfordringer.

Yara Global thumb

Yara Globalt

Læs mere om Yaras nøgletal, vision og strategi, forskning og udvikling, vores globale tilstedeværelse samt kultur og historie.

Careers promo image

Karriere

Yara er en virksomhed i vækst og forventer at dette fortsætter i fremtiden. Som den store globale virksomhed Yara allerede er, tiltrækker vi mange talenfulde mennesker fra hele verden.