Velkommen til Yara

Yaras viden, produkter og løsninger styrker landmænds, distributørers og industrikunders forretningsgrundlag på rentabel og ansvarlig vis, samtidig med at jordens ressourcer, fødevarer og miljø beskyttes.

Yara blev grundlagt i 1905 for at afhjælpe begyndende hungersnød i Europa. I dag er Yara tilstede i hele verden med tæt på 15.000 medarbejdere og salg til omkring 160 lande.

Yara Danmark i Fredericia

Yara Danmark

Yara Danmark A/S driver i markedet en række terminaler, lagre og produktionsanlæg. Hovedetkontoret ligger i Fredericia hvor alt salg, bogholderi og markedsføring er lokaliseret.

Sustainable thumb

Bæredygtighed

Yara leverer løsninger til et bæredygtigt landbrug og til miljøet. Vi er en førende global virksomhed, der tager et aktivt ansvar i forhold til globale udfordringer.

Yara Global thumb

Yara Globalt

Læs mere om Yaras nøgletal, vision og strategi, forskning og udvikling, vores globale tilstedeværelse samt kultur og historie.

Careers promo image

Karriere

Yara er en virksomhed i vækst og forventer at dette fortsætter i fremtiden. Som den store globale virksomhed Yara allerede er, tiltrækker vi mange talenfulde mennesker fra hele verden.